Helyi közélet

2014.02.20. 15:09

Digitális Tananyag a kohászhallgatóknak

Miskolc - Február végén fejeződik be az a tudományos projekt, amelynek keretében az ISD Dunaferr Zrt., a Magyarországi Kohómérnökképzésért Alapítvány és a Miskolci Egyetem Metallurgiai és Öntészeti Intézete közös munkával digitális tananyag fejlesztést valósított meg egy európai uniós pályázat keretében.

Miskolc - Február végén fejeződik be az a tudományos projekt, amelynek keretében az ISD Dunaferr Zrt., a Magyarországi Kohómérnökképzésért Alapítvány és a Miskolci Egyetem Metallurgiai és Öntészeti Intézete közös munkával digitális tananyag fejlesztést valósított meg egy európai uniós pályázat keretében.A projekt eredményeként 15 új digitális jegyzet készül el, melyek nemcsak az egyetemi hallgatóknak, hanem a gyakorló ipari szakembereknek is hasznos segítséget fognak nyújtani szakmájuk gyakorlásában. Erre garancia a magasan kvalifikált szerzői gárda, amelyben nemcsak egyetemi professzorok, hanem az ISD Dunaferr Zrt. szakemberei és főtanácsosai is szerepelnek.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában