Helyi közélet

2014.02.11. 10:49

Az önkormányzat szerint alaptalanok az MSZP állításai

Miskolc - Alaptalannak nevezte Bartha György szocialista önkormányzati képviselő állításait az önkormányzat. Mint arról beszámoltunk: a képviselő szerint zagyva és sok helyütt hiányos tájékoztatót és szerződéstervezetet küldött a miskolci társasházak, lakásszövetkezetek vezetőinek a szemétszállítási közfeladat ellátására létrehozott új önkormányzati cég, a MiReHuKöz Kft.

Miskolc - Alaptalannak nevezte Bartha György szocialista önkormányzati képviselő állításait az önkormányzat. Mint arról beszámoltunk: a képviselő szerint zagyva és sok helyütt hiányos tájékoztatót és szerződéstervezetet küldött a miskolci társasházak, lakásszövetkezetek vezetőinek a szemétszállítási közfeladat ellátására létrehozott új önkormányzati cég, a MiReHuKöz Kft.Az önkormányzat közleményben reagált: „A teljesen alaptalan vádaskodás miatt, arra kérjük Bartha György képviselő urat, kérjen nyilvánosan bocsánatot a rágalmazásért. Továbbá, azok a lényeges kérdések, amelyeket Képviselő úr hiányol, jogszabályban rögzítettek...nem értjük azokat a kifogásokat, amelyeket megfogalmazott a sajtótájékoztatón, hiszen a Közszolgáltató ügyfélszolgálatát ilyen panaszokkal eddig nem keresték meg. Természetesen érkeztek kérdések a szerződésekkel kapcsolatban az ügyfelektől. Ezekre a Közszolgáltató mindig készségesen válaszolt” – írták.

ÉM


Miskolc - Meghamisított, zagyva és sok helyütt hiányos tájékoztatót és szerződéstervezetet küldött a miskolci társasházak, lakásszövetkezetek vezetőinek a szemétszállítási közfeladat ellátására létrehozott új önkormányzati cég, a MiReHuKöz Nonprofit Kft. A szerződéstervezet nem rögzíti például a szemétszállítási napokat, nem derül ki belőle, hogy marad-e az eddig megszokott évi kétszeri, díjmentes lomtalanítás, s nincs benne az sem, hogy folytatódik-e a szelektív hulladékgyűjtés ott, ahol ezt korábban az AVE beindította.

Miskolc - Bartha György szocialista önkormányzati képviselő a sajtótájékoztatón, körültekintő tájékozódás hiányában, a valóságot elferdítő megállapításokat tett.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában