Helyi közélet

2014.02.24. 18:59

A Borsodi a DVTK főszponzora

Örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük, az idei évtől kezdődően a Borsodi Sörgyár Kft. lett a diósgyőri labdarúgás főszponzora.

Örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük, az idei évtől kezdődően a Borsodi Sörgyár Kft. lett a diósgyőri labdarúgás főszponzora.2014. február 24-én rendezte a DVTK hagyományos szurkolói ankétját, melynek első félidejében ünnepélyesen lehullt a lepel a Diósgyőri VTK új támogatójának kilétéről.

A Borsodi Sörgyár hosszú távon kötelezte el magát a DVTK mellett és főszponzorként segíti a csapatot. A felek a szerződés részleteit az ilyenkor szokásos módon üzleti titokként kezelik.

Szabó Tamás, a DVTK ügyvezető igazgatója elmondta: Nagy öröm számomra, hogy a csapat életében az idei év legfontosabb igazolását én jelenthetem be, ami nem más, mint a Borsodi, aki immár hazai pályán, a DVTK főszponzoraként járul hozzá a csapatunk sikereihez. Igazán kedvező feltételekkel sikerült megállapodnunk, hiszen eredményeket akarunk elérni és ennek köszönhetően a jövőben az eddigieknél is több teltházas mérkőzéssel számolunk. A Diósgyőr főszponzora nem csak a csapatot segíti, hanem a szurkolók jobb kiszolgálásában is részt vesz a jövőben, a stadionban is Borsodi sört csapolunk majd. Hiszem, hogy a Borsodi és szurkolóink támogatása együtt a DVTK-t minden eddiginél nagyobb sikerekhez vezeti a következő években. Nap, mint nap azon dolgozunk, hogy a DVTK immáron ne csak a régióban, hanem országszerte elismert és közkedvelt klub legyen, és belátható időn belül kijussunk az európai porondra.

Petr Kovarik, a Borsodi Sörgyár ügyvezető igazgatója: Nagyon örülök, hogy bejelenthetem, a Borsodi hazai pályán játszik a jövőben a Diósgyőrrel. Együtt vagyunk, győzni fogunk! Tudjuk, hogy a Miskolcon és környékén elő sörszeretők különösen közel állnak a Borsodihoz. Fontos számunkra, hogy a DVTK mezére is felkerül a Borsodi neve, hiszen nem csak a stadionban, hanem a televízióban is sokan követik a Diósgyőr mérkőzéseit, hiszen a DVTK-nak van ma Magyarországon az egyik legnagyobb szurkolótábora. A vasárnapi meccsre is számtalan érdekes és izgalmas játékkal, kezdeményezéssel készülünk, remélem, minél többen leszünk és nyerni fogunk a Debrecen ellen.

Szabó Tamás az ankéton megajándékozta Petr Kovarikot egy immáron a Borsodi nevét is viselő Diósgyőr mezzel. A Borsodi nevében Petr Kovarik pedig egy díszdobozos Borsodi sörrel fejezte ki köszönetüket a DVTK csapatának és a szurkolóinak. A DVSC elleni mérkőzésen a Borsodi Sörgyár ügyvezető igazgatója végzi el a kezdőrúgást, immáron a DVTK család tagjaként.

- Demkó Norbert, DVTK -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában