Helyi közélet

2014.01.06. 17:05

Módosult: az elejéről a végére

Miskolc - "November hónapban a T-Home 2 havi összeget vont: 5-én, illetve az új rendszerük szerint 28-án. Tehát 2013-ban 13-szor! Levélre nem reagálnak." - írja Olvasónk.

Miskolc - "November hónapban a T-Home 2 havi összeget vont: 5-én, illetve az új rendszerük szerint 28-án. Tehát 2013-ban 13-szor! Levélre nem reagálnak." - írja Olvasónk.Megkérdeztük az illetékeseket: „A számlázási rendszer korszerűsítésének keretében, a még gördülékenyebb kiszolgálás érdekében 2013. novemberben sor került a számlázási időszak módosítására a csoportos beszedési megbízást használó ügyfeleinknél, amiről a Magyar Telekom értesítette az érintett előfizetőket." - írja ennek kapcsán a Magyar Telekom kommunikációs igazgatósága.

"Arról van szó, hogy a tárgyhót követő hónap elejéről a tárgyhó végére változott a csoportos beszedési megbízással fizetett számlák esedékességi és ennek megfelelően terhelési dátuma. A megváltozott számlaterhelési időpont a fennálló szerződést nem módosítja, és azzal kapcsolatban az ügyfélnek nem volt teendője, így a bankjánál sem volt szükséges semmilyen módosítást kérnie. A módosítás miatt csak egyszer, novemberben fordulhatott elő a hónapon belül kétszeri terhelés az érintett ügyfeleknél. Amennyiben emiatt a terhelési időpontban az előfizető bankszámláján nem állt rendelkezésre elegendő fedezet, és nem sikerült kiegyenlíteni a számláját, a szolgáltató csekket küldött ki az adott összegről. A következőkben pedig továbbra is havonta csak egyszer kerül sor számlaterhelésre, így az ügyfelek biztosítani tudják, hogy a számlájukon az előre ismert terhelési időpontban rendelkezésre álljon a szükséges összeg. A szolgáltató ezúton is köszöni ügyfelei megértését és együttműködését."

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában