Helyi közélet

2014.01.15. 19:24

Közlemény - Reagálás az MSZP szerdai sajtótájékoztatójára

Miskolc - Az MSZP mai miskolci sajtótájékoztatóján Bernáth Attila erkölcsiségében elfogadhatatlan és képtelen állításokat fogalmazott meg Dr. Kriza Ákos polgármesterről.

Miskolc - Az MSZP mai miskolci sajtótájékoztatóján Bernáth Attila erkölcsiségében elfogadhatatlan és képtelen állításokat fogalmazott meg Dr. Kriza Ákos polgármesterről.Emiatt Dr. Kriza Ákos bírósági úton kíván elégtételt venni.

- Koczák Szilvia sajtószóvivő, Miskolc M.J. Város Polgármesteri Hivatala -


Miskolc - Megsértette az X-Centrum Kft. és dr. Bernáth Attila jó hírnevét dr. Kriza Ákos, Miskolc polgármestere még a 2010-es választási kampányban. Az ezt kimondó jogerős bírósági ítélet ellenére azonban a városvezető továbbra sem hajlandó arra, hogy bocsánatot kérjen a nagy nyilvánosság előtt elkövetett hazugságaiért. Az MSZP szerint véget kell vetni annak, hogy a Fidesz politikusai mindenféle következmények nélkül állíthassanak hazugságokat politikai ellenfeleikről, vagy azokról az emberekről, jogi személyekről, akik az útjukban állnak. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában