Helyi közélet

2014.01.15. 14:37

KMB: felkutatta az eltűnt idős asszonyt

Ózd - Eltévedt, majd az éjszakát a szabadban töltötte az az idős nő, akire a rendőrök találtak rá.

Ózd - Eltévedt, majd az éjszakát a szabadban töltötte az az idős nő, akire a rendőrök találtak rá.Lakossági bejelentés érkezett 2014. január 15-én 4 óra előtt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, hogy Ózdon a Liszt Ferenc úton a bozótosból halk segélykérés szűrődött ki. Az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei azonnal a helyszínre érkeztek, ahol a sűrű aljnövényzettel benőtt területen és az éjszakai sötétségben az egyetlen tájékozódási pontot a segítséget kérő nő egyre elhalkuló hangja szolgálta.

A rendőrök ennek ellenére 4 óra 30 perckor rátaláltak a 88 éves idős asszonyra, aki többek között elmondta, hogy tegnap délután a rokonához indult, de gyengén lát, így eltévedt, majd belegabalyodott a bokrokba, ahonnan nem tudott kiszabadulni.

A helyi körzeti megbízott az átfázott és törődött nyugdíjast a fűtött szolgálati autóba ültette, egyben értesítette a mentőszolgálat munkatársait, akik kórházba vitték a nénit.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában