Helyi közélet

2014.01.22. 19:32

Két millió forintot nyert a Szabó Suzukinál

Kazincbarcika - A Magyar Suzuki 2013 őszén indította "Csomagol a család" elnevezésű nyereményjátékát, így akik az elmúlt időszakban (2013. október 22. és december 11. között) megvásárolták valamelyik Suzuki modellt, sorsoláson vettek részt.

Kazincbarcika - A Magyar Suzuki 2013 őszén indította "Csomagol a család" elnevezésű nyereményjátékát, így akik az elmúlt időszakban (2013. október 22. és december 11. között) megvásárolták valamelyik Suzuki modellt, sorsoláson vettek részt.A szerencse egy miskolci hölgynek kedvezett, aki a kazincbarcikai Szabó Suzukinál vásárolta meg új S-Cross-át, melynek árából most 2 millió forintot visszakapott.

A nyertes hölgy egyébként igazi márkahű Suzukis, hiszen ez az autó immár a negyedik Suzukija a sorban. A nyereményt szerdán a magyar Suzuki Zrt. kereskedelmi igazgatója Teruo Katakawa és a kazincbarcikai Szabó Suzuki tulajdonosa, Szabó György adta át.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában