Helyi közélet

2014.01.24. 08:37

Interjú: Niki Belucci

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgetőpartnere Niki Belucci volt, aki összegezte a tavalyi évet és a 2014-es terveiről is beszámolt.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgetőpartnere Niki Belucci volt, aki összegezte a tavalyi évet és a 2014-es terveiről is beszámolt.

Szabi: Milyen volt a tavalyi éved,melyek azok a momentumok amik a mai napig kellemes emlékeket idéznek fel?   

Niki Belucci: Pörgős évem volt 2013-ban,ami főként a bulikra és az utazásokra értendő. Nagyon sok külföldi fellépésnek tettem eleget, amit persze egy percig sem bánok,mert remek partykon és clubokban zenélhettem a világ számos pontján.Az "NRJ DJ Awards 2013 in Monaco" is egy szép emlék,ahol olyan világsztárok voltak a jelöltek között mint David Guetta vagy Bob Sinclar.Megtisztelő volt ezen részt venni egyedüli magyarként. Egyszóval a zene és a lelkes közönség újra és újra feltölt és energiát ad.2014-ben is remélem hasonló élményekben lesz részem..A január most inkább a pihenésről szól, de hamarosan ismét beindul a gépezet,amit leghamarabb mindig a facebook fan page oldalamon követhetnek nyomon az emberek.

Szabi: Megjelenések terén mi a helyzet?

Niki Belucci: Tavaly év végén jött ki a "Turn Up The Bass" nóta a D-tra CK label jóvoltából ami már a beatpor-on is elérhető. Tervben van egy új dal is,aminek az előkészületei már folyamatban vannak. Az ének hang viszont még keresés alatt áll,úgyhogy ha az is meglesz akkor itt is fel fognak gyorsulni az események.

Szabi: Van különbség a hazai és a külföldi party élet között?

Niki Belucci: A magyar emberek köztudottan szeretnek és tudnak is bulizni, ezért is jó dolog amikor itthoni közönségnek játszom. Sajnos tavaly ez az arány olyan 10% volt,vagyis kevés itthoni buliba tudtam eljutni külföld miatt.Idén meglátjuk fog-e változni ez a szám. Amúgy Franciaországban nagyon lelkes még a közönség és a Horvátok sem panaszkodhatnak,ha bulizásról van szó.

Szabi: egyéb tervek 2014-re?

Niki Belucci: Idén is kiszolgálni a közönséget,remek partykon zenélni és a dalok terén is kihozni a maximumot. Ha ez meg fog valósulni,már egy jó év lesz az idei.

Szabi: Köszönöm a beszélgetést Niki!

Niki Belucci: És köszönöm Szabi és további sikereket Neked is!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában