Helyi közélet

2014.01.20. 13:38

A legkitartóbbak hajnali négyig ropták a táncot

Bükkaranyos - Jótékonysági iskolabál Bükkaranyoson: a bevételből az iskola kültéri sport- és játszóeszközöket vásárol.

Bükkaranyos - Jótékonysági iskolabál Bükkaranyoson: a bevételből az iskola kültéri sport- és játszóeszközöket vásárol.Az immár újra hagyományossá vált „Jótékonysági Iskolabált" idén január 18-án rendezte meg a Bükkaranyosi Általános Iskola tantestülete és a szülői munkaközösség. A megnyitó műsorban a Jégmadár Majorett Csoport mutatta be új táncát, majd a művészeti oktatásban részt vevő diákok és oktatóik zenés műsorát tekinthette meg a szép számú vendégsereg. Váradi Józsefné iskolaigazgató röviden értékelte az elmúlt időszak eseményeit, majd megköszönve a falajánlásokat és az előkészítő munkát, megnyitotta a bált. Az est díszvendége Tállai András, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára, a térség országgyűlési képviselője volt, aki vendégek köszöntését követően elismeréssel szólt az iskolában végzett munkáról.

Felajánlások

A vacsorát követően a zenéé és a táncé volt a főszerep, így hajnal 4 óráig ropták a táncot a legkitartóbbak. A bál bevételéből az iskola kültéri sport- és játszóeszközöket fog vásárolni. „Köszönet illet mindenkit, aki jelenlétével, munkájával, felajánlásával támogatta az eseményt. Nem számít az, hogy a KLIK vette át az iskola üzemeltetését, számunkra ugyanolyan fontos az itt tanulók sorsa és örülök, hogy ehhez egyre többen csatlakoznak." – értékelte a rendezvényt Nagy Lajos polgármester.

ÉM-BGy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában