Helyi közélet

2013.12.07. 18:34

Videó: Lebukott az ózdi díler

Ózd - Összehangolt rendőri akcióban fogták el a kábítószer-terjesztőt.

Ózd - Összehangolt rendőri akcióban fogták el a kábítószer-terjesztőt.Az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának felderítése alapján a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési Közterületi és Támogató Osztályának munkatársai 2013. december 4-én egy közös akció keretében fogták el az ózdi, 27 éves B. Gábort.

Az ügyben indult nyomozás adatai szerint a férfi elfogásáig Ózdon, köztük több fiatalkorúnak is heti rendszerességgel kábítószernek minősülő anyagot kínált, adott át, illetve forgalmazott.

A rajtaütés során elfogott személlyel szemben alkalmazott drog gyorsteszt pozitív eredményt mutatott. A B. Gábornál tartott házkutatáson a rendőrök 47 db fehér kapszulát, 1 db patikamérleget, zöld növényi maradványokat, valamint készpénzt foglaltak le.

A rendőrség a lefoglalt anyagok pontos mennyiségét és hatóanyagát szakértők bevonásával vizsgálja.

Az Ózdi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárásban a terheltet bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására, amit az eljáró nyomozási bíró 2013. december 6-án elrendelt.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában