Helyi közélet

2013.12.03. 16:31

Van egy csattanós sztorija?

Nagy sikere volt tavaly a Csattanó című pályázatunknak: sok vidám sztorit írtak meg olvasóink, melyek közül a legjobbakat szilveszterkor közöltük az Északban. Felhívásunk idén is ennyi: írjanak le röviden olyan megtörtént esetet, amelynek van csattanója.

Nagy sikere volt tavaly a Csattanó című pályázatunknak: sok vidám sztorit írtak meg olvasóink, melyek közül a legjobbakat szilveszterkor közöltük az Északban. Felhívásunk idén is ennyi: írjanak le röviden olyan megtörtént esetet, amelynek van csattanója.Adódnak ilyenek félreértésekből, ugratásokból, kisebb balesetből és sok más okból. Aki tud ilyet - és tűri a nyomdafestéket - ossza meg velünk. A jól megírt történeteket szavazásra bocsátjuk a BOON-on, a legsikeresebbeket pedig – szilveszterhez közeledve – megjelentetjük az Észak-Magyarországban. Illusztrációként szívesen fogadunk jól sikerült fotókat is, amelyek nevető embereket ábrázolnak (ha a képen szereplő személyek vállalják a nyilvános közlést).

A csattanós történeteket elsősorban e-mailen várjuk a [email protected] címre, illetve géppel vagy jól olvashatóan kézzel írt levélben az Észak-Magyarország, 3526 Miskolc, Zsolcai kapu 3. címre. A levél tárgyában, illetve a borítékon tüntessék fel a jeligét: Csattanó.

A legtöbbeknek tetsző történet beküldőjét 10 üveg pezsgővel jutalmazzuk, a 2. és 3. helyezett pedig 8, illetve 7 üveg pezsgőt kap – a szilveszteri nagy durranáshoz.

A beküldési határidő: december 13-án, Luca napján 24 óra. Az írások a beküldést követő napon kerülnek ki a BOON-ra.

Szavazni december 26-án éjfélig lehet. Az eredményhirdetés és díjátadás karácsony és szilveszter között várható. A nyerteseket e-mailben külön értesítjük.

A történetnek (ha küldenek, akkor a képnek is) legyen egy nem túl hosszú címe, amire szavazni lehet. Írják meg, hogy beküldőként milyen nevet tüntessünk fel az írás, illetve fotó szerzőjeként.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában