Helyi közélet

2013.12.09. 15:28

Tetten ért autófeltörők

Miskolc- Rendőrkézen a sorozatban gépkocsikat feltörő páros.

Miskolc- Rendőrkézen a sorozatban gépkocsikat feltörő páros.A Miskolci Rendőrkapitányság Vasgyári Rendőrőrsének járőrei elfogták a Győri kapuban ténykedő autófeltörőt és annak figyelőjét.

Lopás vétség kísérlete és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság a helyi 27 éves O. Tibor és a 29 éves A. Nikoletta ellen.

A járőrök gyalogos szolgálatuk teljesítése közben 2013. december 2-án 23 óra után két gyanúsan viselkedő, autók körül ólálkodó személyre lettek figyelmesek az Aba utcában. A rendőrök intézkedés alá vonták a férfit és a nőt, mivel a területről az utóbbi időben több gépkocsi feltörésről tettek feljelentést a rendőrségen.

A rendőrök gyanúja beigazolódott, mivel a páros egy személygépkocsit kísérelt meg feltörni, azonban - a rendőrök váratlan érkezése miatt - cselekményüket nem tudták befejezni.

Ruházatuk átvizsgálása során csavarhúzó, elemlámpa, és bicska is előkerült.

A Vasgyári Rendőrőrs munkatársai O. Tibort és A. Nikolettát előállították a rendőrségre, ahol gyanúsítotti kihallgatásuk során beismerő vallomást tettek, valamint további, hasonló módon elkövetett bűncselekmények elkövetését is beismerték.

A Miskolci Rendőrkapitányság Vasgyári Rendőrőrse a bűnügyi őrizetbe vett O. Tiborral szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására, míg társa az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában