Helyi közélet

2013.12.15. 23:20

Szikszó Jegy a 62. év felettieknek

Szikszó - Az országban egyedül álló módon segíti a 62. évet betöltött időseket Szikszó önkormányzata - közölte szerkesztőségünkkel Füzesséri József, Szikszó polgármestere.

Szikszó - Az országban egyedül álló módon segíti a 62. évet betöltött időseket Szikszó önkormányzata - közölte szerkesztőségünkkel Füzesséri József, Szikszó polgármestere.Minden állandó szikszói lakhellyel rendelkező, az említett életkort betöltött személy 20 ezer forint értékű Szikszó Jegyet kap, amelyet meghatározott szolgáltatóknál válthatnak be a településen. Füzesséri József szerint az idősek támogatása rendkívül fontos az önkormányzat számára, ezért támogatja a szikszói önkormányzat ily módon is az időseket.

Több helyen vásárolhatnak

A Szikszó Jegy egy utalvány formátum, amely 2 darab 5000 forintos és 10 darab 1000 forintos jegyet tartalmaz. Az érintettek 2014. december 31-ig a következő cégeknél vásárolhatnak jegyeikkel: Szikszó Víz Kft. , Turul Provincia Nonprofit Kft., Ezüstgázló Nonprofit Kft , Szikszó Önkormányzati Konyha, Szikszó Önkormányzat Polgármesteri Hivatala (helyi adó), a Start munkaprogram szikszói szociális boltja. Füzesséri Józseftől megtudtuk, hogy megközelítőleg 1400 embert érint a támogatás a településen. A jegyek osztását ez év december 18-19-én végzik Szikszón a helyi sportcsarnokban. A beteg, vagy mozgássérült időseknek pedig házhoz viszik a Szikszó Jegyet, amelyet 2014. január 1.-étől lehet felhasználni.

BGy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában