Helyi közélet

2013.12.22. 10:13

Őrizetben a tiltott kéjelgők - Rendőrségi hírek Borsodból

Miskolc - A megye rendőri szervei 2013. december 21-én három főt vettek szabálysértési őrizetbe.

Miskolc - A megye rendőri szervei 2013. december 21-én három főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság tiltott prostitúciós tevékenység elkövetése miatt két nővel szemben hozott személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az Ózdi Rendőrkapitányság egy férfit vett szabálysértési őrizetbe tulajdonelleni szabálysértés elkövetése miatt.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást egy-egy esetben az Edelényi, az Ózdi és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt. Anyagi kárral járó ütközés kilenc esetben jutott a rendőrség tudomására.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság járőrei 2013. december 21-én közúti ellenőrzésen egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványát, mivel a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában