Helyi közélet

2013.12.18. 17:08

Névre szóló bűnmegelőzési tanácsadás Ózdon

Ózd - Idős emberek otthonában adott ismét bűnmegelőzési tanácsokat az Ózdi Rendőrkapitányság vezetője, a város önkormányzati képviselője, valamint a helyi közterület-felügyelet vezetője.

Ózd - Idős emberek otthonában adott ismét bűnmegelőzési tanácsokat az Ózdi Rendőrkapitányság vezetője, a város önkormányzati képviselője, valamint a helyi közterület-felügyelet vezetője.Az Ózdi Rendőrkapitányság több éve tart bűnmegelőzési előadásokat a településeken élő időskorúak részére. Ugyanakkor az a tapasztalat, hogy ezeken a rendezvényeken, amelyek rendszerint kultúrházakban, illetve a helyi önkormányzatoknál történnek, pont azok nem tudnak részt venni, akik fizikai, mentális állapotuknál fogva talán legjobban ki vannak szolgáltatva a bűncselekmények, szabálysértések elkövetőinek. Ezért a rendőrség szakemberei a társszervek munkatársaival az otthonukban keresik fel az érintett szépkorúakat.

Dr. Varga László r. alezredes, az Ózdi Rendőrkapitányság vezetője már nem először látogatott el idősek otthonába, akiknek személyre szabott bűnmegelőzési tanácsokat adott. A rendőrkapitány ezúttal dr. Koósné Dargai Rita önkormányzati képviselővel és Fodor Gáborral, az ózdi közterület-felügyelet vezetőjével, valamint Stadler Mihály r. alezredessel két újtelepi idős asszonyt keresett fel.

Az úgymond névre szóló bűnmegelőzési tanácsadást a haszonnal forgatható rendőrségi kiadványok és az apróbb ajándékok tették teljessé.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában