Helyi közélet

2013.12.27. 15:41

Nem a pénz dominál. Miben bővelkednek hát?

Miskolc - Kovács Gábornét, Ilonát aligha kell bemutatni olvasóinknak, hiszen 7. éve, hogy rendszeres segítői az Észak-Magyarország Segítünk akcióinak.

Miskolc - Kovács Gábornét, Ilonát aligha kell bemutatni olvasóinknak, hiszen 7. éve, hogy rendszeres segítői az Észak-Magyarország Segítünk akcióinak.Nem csak (ahogy ő mondja) a „Nagy Karácsonyi Segítünknek”, hanem az év közbeni, „kisebbeknek” is (idén adományoztak a farkaslyuki Váradi családnak is, lásd másik cikkünket – a szerk.). Ráadásul nem engedik el végleg azoknak a kezét sem, akiken egyszer már segítettek. Így volt ez a tavaly karácsonykor megsegített „tüskevári gyerekekkel” is: részt vettek nem csak a múlt decemberi, de a nyári bicikli- és pályaátadó ünnepségén is.

– Örömünkre szolgált, hogy az idei karácsonyukra is meghívtak bennünket. Nagy élmény a sérült gyermekek között lenni, annyi szeretetet tudnak adni! – lelkendezik Ilona.

Inkább csak költői kérdésként tudakolom: lehet, hogy ezúttal sem mentek üres kézzel hozzájuk...

A válasz és a folytatás a szombati Észak-Magyarországban...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában