Helyi közélet

2013.12.12. 13:26

Legyen-e ingyenes buli a lányoknak?

Miskolc - Megkérdeztük a Szentpális diákokat: Legyen-e ingyenes buli a lányoknak?

Miskolc - Megkérdeztük a Szentpális diákokat: Legyen-e ingyenes buli a lányoknak?- Járok szórakozni, diszkóba is. Kevesebb lány lesz a szórakozóhelyeken szerintem emiatt. A lányok miatt biztos, hogy többen jártak az ilyen helyekre - mondta Király Dénes, a miskolci Szentpáli István Kereskedelmi és Vendéglátó Szakközépiskola és Szakiskola 14. évfolyamos tanulója.

Palombi Gréta úgy felelt: "Nem járok diszkóba, inkább a beülős helyekre járunk a barátaimmal, mint például a Helynekembe. Régen jártam bulizni diszkóba, de megváltozott a véleményem az emberek miatt. Azzal viszont nem volt bajom, hogy nekünk, lányoknak ingyenes volt a belépés."

- Járok diszkókba szórakozni minden hétvégén, mikor hová, de talán a Rocky a kedvencem - mindezt már Zupic Evelin nyilatkozta. Hozzátette: "Azért volt jó, hogy nekünk díjtalan volt, mert azt a pénzt másra lehetett költeni. De nem lesz megrázó a belépő kifizetése."

Ugyanakkor Tardi Zsanett elárulta, hogy nagyon ritkán jár szórakozni: maximum egy-egy szalagavató, gyűrűavató... "Nem ülök persze otthon, elmegyünk valahová, de inkább házibuliba.t Így aztán nem igazán foglalkoztat, hogy lesz-e belépő a lányoknak, vagy sem." - tette hozzá.

Perge Balázs úgy felelt kérdésünkre, hogy nem jár szórakozni, inkább az összeülős baráti társaságot kedveli. "Se Rocky, se East Side. Ha tehetjük, irány a hegy, megyünk túrázni, vagy sütögetünk. A szórakozóhelyeken amúgy jó volt, hogy a lányoknak ingyen volt a belépés, hiszen ezért több srác is ment oda." - fogalmazott.

- Általában minden hétvégén elszoktam menni szórakozni. Nagyon rossz ötlet, hogy a lányoknak ne legyen ingyenes a belépő, mert ezáltal több lesz a fiú, amiből kanbuli lesz... Ez nem lesz jó..." - búslakodott az ugyancsak Szentpális Jung Krisztián.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában