Helyi közélet

2013.12.02. 16:14

Közlemény - Jótékonysági akciót szervez a Jobbik és az Ifjúsági Tagozat Miskolcon

Miskolc - Az elmúlt évekhez hasonlóan Karácsony közeledtével idén is jótékonysági akciósorozatba kezd a Miskolci Jobbik és az Ifjúsági Tagozat. A „Tiszta Szívvel” elnevezésű program keretén belül adományokat gyűjtenek rászoruló magyar családok számára, akiknek a karácsonyt így kívánják szebbé, a téli időszak átvészelését könnyebbé tenni.

Miskolc - Az elmúlt évekhez hasonlóan Karácsony közeledtével idén is jótékonysági akciósorozatba kezd a Miskolci Jobbik és az Ifjúsági Tagozat. A „Tiszta Szívvel” elnevezésű program keretén belül adományokat gyűjtenek rászoruló magyar családok számára, akiknek a karácsonyt így kívánják szebbé, a téli időszak átvészelését könnyebbé tenni.Minderről Pakusza Zoltán, a párt miskolci elnöke és Szilágyi Szabolcs, a Jobbik Ifjúsági Tagozatának megyei szervezője beszélt hétfőn a borsodi megyeszékhelyen. Kiemelték, főleg meleg ruhát, feleslegessé vált játékokat és tartós élelmiszert várnak a Jobbik miskolci irodájába (Széchenyi u. 52.), amelyeket a karácsony előtti napokban a legrászorultabb családoknak, szociális intézményeknek nyújtanak majd át. Ezen kívül idős, beteg emberek számára az Ifjúsági Tagozat önkéntes munkával is segítséget nyújt a téli hónapokban, valamint forró teát is oszt Miskolc forgalmas utcáin, terein, tették hozzá.

Szilágyi Szabolcs beszámolt arról is, az Ifjúsági Tagozat második alkalommal rendezte meg Budapesten jótékonysági batyus bálját, melynek bevételével szintén rászoruló magyar családokon segítenek a karácsony előtti időszakban.

Mint mondták, a jótékonysági akcióhoz szeretettel várják magánszemélyek, civil szervezetek csatlakozását is.

- Jakab Péter, Jobbik B.-A.-Z. megyei és miskolci alelnöke, Miskolc MJV önkormányzati képviselője -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában