Helyi közélet

2013.12.14. 13:13

Kétmilliós díj a MISEK-nek

Miskolc - Csaknem 60 kórház közül idén a miskolci kórház kapta a KRIO intézet által alapított elismerést.

Miskolc - Csaknem 60 kórház közül idén a miskolci kórház kapta a KRIO intézet által alapított elismerést.A KRIO Intézet (őssejtbank) 2012-ben azért alapította a „Díj a Törődésért” elismerését, hogy elismerje és felhívja a figyelmet a kiemelkedően mama- és bababarát szülészetekre, lévén a terhesgondozás, a szülés és az azt követő kórházi ápolás időszaka meghatározó élmény az édesanyák számára. Az idén a KRIO Intézetnél szerződést kötő ügyfelek tölthették ki a kérdőívet, amelynek segítségével megszületett a kórházakat, szülészeteket rangsoroló lista. Az anyák a szülés közben és a kórházi tartózkodás ideje alatt szerzett élményeik, tapasztalataik alapján értékeltek.

Az elismeréssel 2 millió forint értékű tárgynyeremény is jár, hogy pontosan mi legyen az, a kórház dönti el. A pénteki átadáson az is kiderült: több száz válaszadó 59 egészségügyi intézményt értékelt. A díjat és az azzal járó 2 millió forintot dr. Balogh István, a KRIO Intézet vezérigazgatója és Ördög Nóra adta át a kórház vezetésének.

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában