Helyi közélet

2013.12.10. 14:23

Jótékonysági Bolhapiac az Északkal

Miskolc - Használt ruhák, könyvek, játékok egyéb holmik adása, vétele, cseréje az Észak-Magyarország szerkesztőségének 1. emeletén (Miskolc, Zsolcai kapu 3.) december 13-án, pénteken 13-17 óra között.

Miskolc - Használt ruhák, könyvek, játékok egyéb holmik adása, vétele, cseréje az Észak-Magyarország szerkesztőségének 1. emeletén (Miskolc, Zsolcai kapu 3.) december 13-án, pénteken 13-17 óra között. A Bolhapiacot csak magánembereknek, és csak használt holmik adás-vételére, cseréjére hirdetik meg. Helypénz nincs! Szeretettel várnak minden érdeklődőt!

Asztalfoglalás: 20-9589-897; [email protected]. A Bolhapiac alkalmával karácsonyi ajándékgyűjtést szerveznek a miskolci Református Kismamaház lakói számára. Ha teheti, Ön is segítsen az ünnepi ajándékozásban: használt és új tárgyakat egyaránt szívesen fogadnak és továbbítanak a Kismamaház karácsonyfája alá!

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában