Helyi közélet

2013.12.10. 13:42

Interjú NewC-vel

Miskolc - Hétfő este egy fiatal miskolci feltörekvő lemezlovas NewC volt Szabi és a Happyend Mix műsor vendége a Szinva Rádió hullámhosszán.

Miskolc - Hétfő este egy fiatal miskolci feltörekvő lemezlovas NewC volt Szabi és a Happyend Mix műsor vendége a Szinva Rádió hullámhosszán.

Szabi: Mikor kerültél közel a zenéhez és a dj pulthoz?

NewC: Gyermekként már hamar a lemezjátszó és a bakelitlemezek váltak kedvenc játékszereimmé, aztán az iskolai bulik során fokozatosan ismerkedtem meg a zenével, a technikával és a szervezéssel.

Igazi áttörést a 2000-es év jelentett számomra, amikor megismerkedtem a Progressive House irányzattal és Budapesten is kipróbálhattam magam kisebb bulikban. 2007-től pedig aktív tagja vagyok a miskolci NWCC csapatnak.

Diszkográfia: www.mixcloud.com/newc

Szabi: Mikor volt az első komolyabb fellépésed közönség előtt?

NewC: 2006 májusában volt az első komolyabb, ami egy saját szervezésű party volt a legendás tapolcai szórakoztatókomplexumban. Nagyon jól sikerült, teljes mértékben tükrözte a ráfordított időt és energiát. Akkoriban nehéz volt elképzelni is egy sikeres rendezvényt az elektronikus szcéna helyi hanyatlása miatt. Az első fellépésre viszont a mai napig nagyon szívesen emlékszem vissza.

Szabi: Hogyan jött az ismertségetek az NWCC csapattal?

NewC: A sikeres rendezvények sorozata tette időről időre ismertebbé nevemet,és rendezvényeinket, melyeken az újszerű friss elektronikus hangzásvilágot ötvöztük a modern látványelemekkel és a folyamatosan újító zenei trendeket nem követni, hanem diktálni kívántuk a kezdetektől. Ezek összessége és a kitartó munkánk gyümölcse, hogy a közönségünk számára kitűzött célunk, a felhőtlen szórakozás a lehetőségeinkhez mérten mindig különleges és maradandó élmény marad számukra. Egyszóval 2006-óta vagyok a csapat oszlopos tagja és segítem a bulik szervezését és a fellépő guest lemezlovasok bookingolását Miskolcra és a régióba!

Szabi: Melyik volt az eddigi legjobb NWCC buli számodra?

NewC: Nagyon sok jó bulit ki tudnék emelni az elmult évekből.Nekem valahogy a tópartos nyári rendezvények jöttek be mindig is,ahol

imádtam zenélni az olykor 1000 embernek.De persze egy Budai vagy Truesounds party is mindig kellemes emléket hagy bennem!

Remélem most szombaton is így lesz ez amikor egy magyar legendát Dj Budait hozzuk le újra a miskolci közönségnek.

Szabi: Jövő?

NewC: Továbbra is az igényes szórakoztatás,és még több remek party szervezése a miskolci közönség számára.

ezen dolgozunk több mint 7 éve a csapattal,és a jövőben is csak ez lehet a célunk.

Szabi: Köszönöm a beszélgetést!

NewC: Én köszönöm Szabi! Sok sikert Szinva Rádió és Happyend Mix! :)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában