Helyi közélet

2013.12.15. 13:19

Interjú DJ Budaival

Péntek este egy legendás lemezlovas Dj Budai volt Szabi beszélgető partnere, a Szinva Rádió - Happyend Mix műsorában!

Péntek este egy legendás lemezlovas Dj Budai volt Szabi beszélgető partnere, a Szinva Rádió - Happyend Mix műsorában!

Szabi: Lassan itt a 2014, picit visszagondolva milyen éved volt?

Dj Budai: Sok sok remek party és számos élmény ért idén is aminek nagyon örülök,hiszen ezért csinálja az ember ezt az egészet.

Amit talán kiemelnék az idén is egy remek szülinap a Cinema Hall-ban március 9-én,valamint a Balaton Sound és B my Lake fesztiválok a nyáron,ami szép emlékeket hordoznak bennem.De pár napja,egészen pontosan december 6-án Londonban a Ministry of Sound-ban zenéltünk Chriss Ronson-al a London Beloved partyn ami szintén hatalmasra sikeredett és azóta is hatása alatt vagyok..

Szabi: Egyre többet vagy Pesten is megtalálható..?

Dj Budai: Igen volt és lesz még idén pár fellépés Pesten a Kasinoban ami egy nagyon egyedi club lett remek programokkal.Többek között karácsonykor ott lesz a tradicionális Classics All Night Long Tommyboy-al aki Amerikából fog hazaérkezni a partyra.De lesz még idén egy Guy Gerber party amit szintén nagyon várunk,ezenkívül új év hajnalán egy Dave Seamen-es after the night..

Szabi: Idén másodjára jöttél Miskolcra játszani és köztudott,hogy elég népszerü vagy a régióban és a városban is,hogy érezted magadat?

Dj Budai: Miskolc azon városok közé tartozik ahová mindig nagyon szívesen jövök fellépni,mert nagyon lelkes a közönség és már több mint 10 éve rendszeres visszatérő vendég vagyok a miskolci éjszakának.Nagyon szép emlékek kötnek a Miskolc Tapolcai nagy Hotel alatt lévő club-hoz ahol talán elsőként zenéltem,és mindig telt házas techno war bulikat tudtunk össze hozni.Persze azóta volt egy generáció váltás,de még a mai buliban is láttam azokból az időkből arcokat aki azóta már családos emberek,viszont most lejöttek és nosztalgiáztak egy jót velem,ami nagyon megtisztelő számomra! Egyszóval remek este volt amit köszönök az Nwcc csapatának.

Szabi: Ha jól tudom mostanában egyedül stúdiózol?

Dj Budai: Igen picit pihen a Dj Budai & Vic formáció,de ez nem azt jelenti,hogy Viktor nem készít zenéket,sőt nagyon is jókat hoz össze,én pedig most azt próbálgatom,hogy egyedül milyen is egy zenét egybe tenni,és meg kell hagyni igazán remek érzés.

Hamarosan hallható eredménye is lesz a dolognak,de addig is a facebook oldalamon minden fontos információ kint van ami aktuális lehet.

Szabi: Köszönöm a beszélgetést!

Dj Budai: Én is köszönöm Szabi és hajrá csak így tovább Neked is!

Címkék#Dj. Budai

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában