Helyi közélet

2013.12.23. 16:29

Interjú: Andro

Miskolc - Péntek este a Szinva Rádió hullámhosszán Szabi beszélgető partnere Andro volt, aki többek között 2010-ben az év felfedezettje, 2011-ben pedig az "AZ ÉV DJ-JE" lett egy szakmai szavazáson.

Miskolc - Péntek este a Szinva Rádió hullámhosszán Szabi beszélgető partnere Andro volt, aki többek között 2010-ben az év felfedezettje, 2011-ben pedig az "AZ ÉV DJ-JE" lett egy szakmai szavazáson.

Szabi: Milyen évet tudhatsz magad mögött?

Andro: Elég pörgős év volt a 2013-as sok fellépéssel és persze stúdiózással. Ami mindenképp kiemelkedő az a nyári időszak amikor 13 fesztiválon is játszottam, többek között a Balaton Sound-on, a B My Lake-en a Szigeten és a Strand fesztiválon ahol a Nobody Moves-al egy maratoni 4-órás szettet sikerül összehozni. De persze az ősz is pörgős mert ilyenkor a club fellépések vannak, és ezeknek is van egy külön varázsa.

Szabi: A stúdióban is leginkább már csak Pixával vagy megtalálható?

Andro: Igen,míg régebben Andro néven jöttek ki zenék és remixek, addig mára már csak a Nobody Moves projekt aktív és így jelennek meg a nóták is. Pixával a stúdióban teljesen kiegészítjük egymást ami fontos a közös munkánál. A Hősökkel készült közös klip után a Rockstar videója is nagy kedvenc lett és az emberek már egy ideje láthatják a magyar zenecsatornákon is. Egyébként jövőre még jobban szeretnénk erősíteni a Nobady Moves nevet a határokon túl is, amire egészen jók a kilátások, de persze ez még több időt igényel mindkettőnktől.

Szabi: Tervek 2014-re? Külföldi fellépések?

Andro: Tervek mindig vannak, de úgy vagyok vele, hogy inkább csak konkrétumokról szeretek beszélni tervek helyett, mert hátha mégsem valósulnak meg. Ami biztos, hogy dolgozunk egy olyan dolgon ami nagyon szuper lesz és szerintem sokan fognak neki örülni, ha elérkezik az ideje, már nem kell sokat rá várni ígérem... De addig is érdemes a Facebook-oldalamat látogatni, ahol nem is olyan sokára megosztom mindenkivel a nagy titkot..:) Idén olyan 99%-ban itthon láthatott a közönség minket, de a Nobody Moves projektünknek köszönhetően ez jövőre szerintem változni fog, és nyitunk külföld felé.

Szabi: Ismét Miskolcon lépsz fel,milyen érzés itt játszani?

Andro: Miskolcon mindig is különleges játszani és az abszolút kedvencek között van a város már rég óta. Több Klubban is volt szerencsém megfordulni, és mindenhol sok száz lelkes partyarc fogadott akiknek mindig

külön öröm zenélni. Egyszóval mindig szívesen teszek eleget, ha ide hívnak, és ígérem 2014-ben is fogok a városba érkezni.

Szabi: Köszönöm a beszélgetést!

Andro: Én is köszönöm Szabi, és kellemes ünnepeket Mindenkinek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában