Helyi közélet

2013.12.12. 14:59

Inkább rabolni mentek a börtön helyett

Miskolc - Korábban elkövetett vagyon elleni bűncselekményeik miatt már börtönben kellett volna lennie annak a két fiatalembernek, akik tavaly februárban kiraboltak egy miskolci ékszerboltot, de ahelyett, hogy büntetésük kitöltésére megjelentek volna a "rácsos egyetemen", inkább úgy döntöttek, csinálnak egy kis pénzt.

Miskolc - Korábban elkövetett vagyon elleni bűncselekményeik miatt már börtönben kellett volna lennie annak a két fiatalembernek, akik tavaly februárban kiraboltak egy miskolci ékszerboltot, de ahelyett, hogy büntetésük kitöltésére megjelentek volna a "rácsos egyetemen", inkább úgy döntöttek, csinálnak egy kis pénzt.Ellenük jelentős értékre elkövetett fegyveres rablás miatt emelt vádat a megyei főügyészség, ügyük tárgyalása csütörtökön kezdődött a törvényszék dr. Péter Zoltán vezette tanácsa előtt. A két huszonéves fiatalemberen kívül egyikük barátnője és az ő édesanyja is a vádlottak padján ül, a két nő ellen nagyobb értékre elkövetett orgazdaság a vád, mert segítettek a bűnjelek - az ékszerek árcéduláinak - megsemmisítésében.

Folytatás a pénteki Észak-Magyarországban.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában