Helyi közélet

2013.12.02. 16:37

Életet követelt a pálinkafőzés Hernádnémetiben

Hernádnémeti, Miskolc - Életét vesztette egy 45 éves miskolci férfi, aki a közelmúltban a hernádnémeti szeszfőzdében szenvedett súlyos égési sérüléseket.

Hernádnémeti, Miskolc - Életét vesztette egy 45 éves miskolci férfi, aki a közelmúltban a hernádnémeti szeszfőzdében szenvedett súlyos égési sérüléseket.A férfi egy lapátért ment hátra a szeszfőzde udvarán, ahol beleesett egy lefedetlen, elkerítetlen tartályba, amiben a szeszfőzde forró hulladékát tárolták. Úgy tudjuk, testfelülete több mint 40 százaléka égett meg a forró cefrétől. A balesetet szenvedett embert mentőhelikopter szállította a megyei kórház égési osztályára, ahol néhány nap múlva életét vesztette.

Mint Dobi Tamástól, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől megtudtuk, a főkapitányság foglalkozása körében elkövetett veszélyeztetés miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen, az eset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja a nyomozóhatóság.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában