Helyi közélet

2013.12.21. 11:22

B.Ú.É.K. Miskolc! Szilveszter a Compact Disco-val

Miskolc - Idén sem múlhat el az óesztendő belvárosi szilveszteri buli nélkül.

Miskolc - Idén sem múlhat el az óesztendő belvárosi szilveszteri buli nélkül.Az elmúlt években már megszokott helyszínen, a belvárosi Hősök terén, a "diákszigeten" kínál minden korosztály számára kellemes kikapcsolódást, találkozási lehetőséget Miskolc város óévbúcsúztató rendezvénye. Az eseményre már előző nap, december 30-án elkezdődnek a helyszínen a rendezési munkálatok. Elhelyezésre kerülnek a fedett színpad elemei, a hang- és fénytechnikai berendezések, a büfé- és vendéglátósátrak, valamint a szükséges kommunális egységek is, ezért a munkálatok idejére a szervező Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft. munkatársai a közelben lakók, arra sétálók szíves megértését és türelmét kérik.

Az esztendő utolsó napján este 7 órakor indul a program, elsőként a Sky Fanatic együttes lép a színpadra. A zenekart miskolci zeneiskolákban tanuló, tehetséges fiatal zenészek alkotják, ska, reggae és jazz alapokon nyugvó, kellemes zenéjük minden bizonnyal nagy sikert arat. Őket a nagy múltra visszatekintő, beat-korszakban alakult Reflex együttes követi, műsorukban természetesen felcsendülnek a Diósgyőr-induló jól ismert akkordjai is. A Miskolci Illés Emlék Zenekar este 9 órától nosztalgikus hangulatú, ám nem kevésbé energikus koncerttel mozgatja meg a táncos lábúakat, egyaránt felmelegítve fiatalokat és idősebbeket a decemberi éjszakában. A kellően emelkedett hangulatban este fél 11-kor kezdődik a magyar elektronikus popzene egyik legsikeresebb zenekaraként ismert Compact Disco koncertje, velük együtt köszönthetjük éjfélkor az új esztendőt. Hajnali 2 óráig tart a belvárosi szilveszter, a szokásos újévi utcabált, a 80-as, 90 évek zenéivel, video disco-val Dj Astro tálalja a nagyérdemű közönség részére. A jó hangulatról a zenekarok és a barátok mellett a büfékben forró tea, forralt bor, puncs, hagyományos krumplilángos és kürtős kalács gondoskodik.

Miskolc Megyei Jogú Város szilveszteri rendezvényére a belépés díjtalan, a szervezők minden miskolci polgárt szeretettel várnak egy közös ünneplésre, egy önfeledt, vidám, óévbúcsúztató partira. B.Ú.É.K MISKOLC, 2014!


B.Ú.É.K. Miskolc!

Belvárosi Szilveszter a Hősök terén

2013. december 31. 19 órától

19.00 Sky Fanatic koncert

20.00 Reflex együttes koncert

21.00 Miskolci Illés EmlékZenekar nosztalgia utcabál

22.30 Compact Disco koncert

24.00 Himnusz,

utána hajnal 2 óráig Újévi utcabál, retro video disco Dj Astro-val


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában