Helyi közélet

2013.11.15. 15:26

Videó: Rajtaütöttek a házi fegyverraktáron

Miskolc, Nyékládháza - Fegyvereket és lőszereket halmozott fel lakásán egy nyékládházi férfi, akit a Terrorelhárítási Központ és a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai fogtak el.

Miskolc, Nyékládháza - Fegyvereket és lőszereket halmozott fel lakásán egy nyékládházi férfi, akit a Terrorelhárítási Központ és a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai fogtak el.A rendőrség információja és gyanúja szerint, egy nyékládházi férfi engedély nélkül fegyvereket és a hozzájuk tartozó lőszereket tartott otthonában, amelyekkel esetenként a szomszédjait fenyegette. A férfi elfogása és előállítása, valamint a biztonságos házkutatás végrehajtása érdekében a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységeinek közreműködését igényelte az ügyben eljáró Miskolci Rendőrkapitányság.

A sikeres rajtaütést a rendőrök 2013. november 12-én hajtották végre. A házkutatás eredményeként különböző fegyvereket, éles lőszereket és a hozzájuk tartozó alkatrészeket foglalt le a hatóság.

A Miskolci Rendőrkapitányság a 72 éves A. Gergelyt elfogását és előállítását követően a lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárásban bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tett a terhelt személyi szabadságának további korlátozására. A taláros testület 2013. november 14-én a férfivel szemben lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában