Helyi közélet

2013.11.09. 21:53

Rendőrkézen a besurranó

Sajóörös, Tiszaújváros - Négy órán belül azonosították, felkutatták és elfogták a családi házból bankkártyát és készpénzt eltulajdonító tolvajt.

Sajóörös, Tiszaújváros - Négy órán belül azonosították, felkutatták és elfogták a családi házból bankkártyát és készpénzt eltulajdonító tolvajt.Egy sajóörösi férfi 2013. november 5-én délben tett bejelentést a rendőrségre, mert egy ismeretlen személy az előszoba szekrényéből a pénztárcáját a benne lévő bankkártyával és készpénzzel együtt eltulajdonította.

A végrehajtott adatgyűjtések eredményeként a járőrök azonosították, felkutatták és a bejelentéstől számított négy órán belül a barátnője lakásáról a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható I. Levente 25 éves sajószögedi lakost.

A beismerő vallomást tett gyanúsítottól a nyomozók lefoglalták a besurranáskor eltulajdonított értékek egy részét, melyet a hatóság visszaszolgáltat jogos tulajdonosának.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság az ügyben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában