Helyi közélet

2013.11.22. 08:07

Pénzadomány, matrac a miskolci City Hoteltől

Szirmabesenyő - Újabb felajánlás érkezett a Szirmabesenyői családhoz: a City Hotel két, kitűnő állapotban lévő matracot szállított a helyszínre, ahol a tulajdonosok egyike, Barkóczi Eszter pénzadomány kíséretében átadta azokat a két kisfiát egyedül nevelő Berentés Mariannak.

Szirmabesenyő - Újabb felajánlás érkezett a Szirmabesenyői családhoz: a City Hotel két, kitűnő állapotban lévő matracot szállított a helyszínre, ahol a tulajdonosok egyike, Barkóczi Eszter pénzadomány kíséretében átadta azokat a két kisfiát egyedül nevelő Berentés Mariannak. A leégett házat most újabb állapotában találtuk: éppen dolgoztak rajta, a betonkoszorúkat készítették a munkások. Jó hír ugyanis, hogy a gerendának való faanyag összegyűlt, így a jövő héten az ács, legalábbis a hátsó részen elkezdheti a tetőépítést.

Mariann most a tetőcserép előteremtésén buzgólkodik: egy karitatív szervezet megvásárolná számára a szükséges mennyiséget, de csak ha a kezükben a biztosító nyilatkozata: mekkora kártérítési összeget fizet ki azok után, hogy kiegyenlíti a banki tartozást. Ez volna a bizonyság arra, hogy a ház tulajdonosa rászoruló: a kártérítés összege aligha fedezheti az újjáépítés költségét.

Türelmet kér

Mariann beszámolt arról is: nagy számban kap ismerősöktől és ismeretlenektől is felajánlásokat, főként munkavégzésre. Mindenkitől türelmet kér, akinek még nem sikerült visszajeleznie. Egyrészt szűkös az ideje, másrészt amikor nekiül a feldolgozásnak, gyakran belefagy a gépe.

ÉM-SzK


Számlaszám 

Berentés Mariann számlaszáma: Felsőzsolca Takarékszövetkezet, 54500174-10012521


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában