Helyi közélet

2013.11.05. 15:29

Őrizetben az éjszaka hazatérő autóra rátámadók

Encs, Gadna, Miskolc - A rendőrség azonosította, előállította, majd bűnügyi őrizetbe vette azt a hét férfit, akik a gyanú szerint a közelmúltban Gadnán egy településre hazatérő autós járművét ütlegelték és megdobálták.

Encs, Gadna, Miskolc - A rendőrség azonosította, előállította, majd bűnügyi őrizetbe vette azt a hét férfit, akik a gyanú szerint a közelmúltban Gadnán egy településre hazatérő autós járművét ütlegelték és megdobálták.Gadnán egy, a településre visszatérő autót 2013. november 1-jén valamivel 22 óra előtt helyiek megdobáltak és ütlegeltek. Az eset személyi sérüléssel nem járt, de a jármű megrongálódott, azon főként horpadásos és karcolásos jellegű anyagi kár keletkezett.

Az ügyben az Encsi Rendőrkapitányság ismeretlen tettesek ellen a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett elkövetésének gyanúja miatt nyomozást rendelt el.

A végrehajtott adatgyűjtések eredményeként a nyomozók 2013. november 4-én előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a 18 éves K. László, 23 éves M. Zoltán, 32 éves K. Ferenc, 38 éves L. Zsolt, 36 éves G. Zoltán, 43 éves L. Károly, valamint 37 éves Cs. Attila helyi lakosokat.

Az eljárás adatai szerint az arra járó autót a gyanúsítottak minden előzmény és ok nélkül támadták meg.

A terhelteket a gyanúsítás közlését követően a nyomozóhatóság bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tesz előzetes letartóztatásuk indítványozására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában