Helyi közélet

2013.11.14. 16:48

MSZP: három év alatt a közbiztonság is romlott

Miskolc - „A Biztonságos Miskolc megvalósítására tett választási ígéreteit sem tudta teljesíteni az elmúlt három évben dr. Kriza Ákos polgármester és a Fidesz” – hangzott el Bazin Géza (MSZP) önkormányzati képviselő csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Miskolc - „A Biztonságos Miskolc megvalósítására tett választási ígéreteit sem tudta teljesíteni az elmúlt három évben dr. Kriza Ákos polgármester és a Fidesz” – hangzott el Bazin Géza (MSZP) önkormányzati képviselő csütörtöki sajtótájékoztatóján.„2012-ben például 38 százalékkal nőtt Miskolcon az ismertté vált bűncselekmények száma, de a szándékos testi sértések száma is 27 százalékkal lett magasabb, mint egy évvel korábban. A vagyon elleni bűncselekmények száma összességében 23 százalékkal, a gyermekkorú elkövetők száma 81 százalékkal emelkedett. A kormányzat amatörizmusa miatt egy éven keresztül nem volt joga az önkormányzatnak büntetni a szabálysértéseket, vagy a helyükbe lépő kirívóan közösségellenes magatartásokat. A költségvetési beszámolók szerint jelentős mértékben csökkent a bírságbevétel is” – sorolta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában