Helyi közélet

2013.11.18. 10:03

Meztelen bombanőket védenek a Takata biztonsági övei

Hatásos mód, mellbedobással marketingel a Miskolcon gyárat építő japán cég. Mutatjuk a lányokat, öveket becsatolni!

Hatásos mód, mellbedobással marketingel a Miskolcon gyárat építő japán cég. Mutatjuk a lányokat, öveket becsatolni!Valahonnan ismerős volt a japán óriáscég neve, csak nem ugrott be honnan? Segítünk felrissíteni az emlékezetét: formás, veszedelmes tekintetű és hiányos öltözetű nőkön láthatta eddig a Takata feliratot.

A versenyautókba szánt biztonsági övek ugyanis ruhának is alkalmasak, ha valaki nem szeretne túlöltözni. A lányok a fotókon nem szerettek volna. Egy ilyen autó önmagában is vérpezsdítő látvány a férfi szemnek, ha viszont egy ilyen navigátor ül a volánnál, akkor azt már nemigen lehet fokozni. Pontosan tudják ezt a gyártók is, ezért előszeretettel öltöztetik a lányokat biztonsági övekbe.

A Takata elsősorban autóipari beszállítással foglalkozik, autókhoz gyárt légzsákokat, gyermeküléseket és biztonsági öveket is, mint láthatjuk. A tervek szerint jövő év őszén indulna a termelés Miskolcon, a projekt a legnagyobb zöldmezős beruházás Magyarországon a Mercedes érkezése óta. A tervek szerint ezer embert foglalkoztató vállalkozás érkezése komoly lépés a város és a térség gazdasági fejlődése szempontjából, mivel újabb befektetők követhetik a Takata példáját és vethetik meg a lábukat Miskolcon.

Azt szeretnénk ezek után után megérdeklődni, hogy mikor lehet jelentkezni a gyárba?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában