Helyi közélet

2013.11.22. 15:48

Látni és látszani a 37-esen is!

Szerencs - A Rendőrség a „Látni és Látszani” kampányban kiemelten ellenőrzi a közúti forgalomban résztvevő járművek világítását, láthatóságát. Legutóbb a 37-es számú főúton ellenőriztek az egyenruhások.

Szerencs - A Rendőrség a „Látni és Látszani” kampányban kiemelten ellenőrzi a közúti forgalomban résztvevő járművek világítását, láthatóságát. Legutóbb a 37-es számú főúton ellenőriztek az egyenruhások.Az ORFK - Országos Baleset-megelőzési Bizottság (ORFK-OBB) 2013. október 1-től december 15-ig meghirdette a „Látni és Látszani” elnevezésű kampányát, amely végrehajtásában a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság is részt vesz.

Az időjárási viszonyok ősszel, illetve télen folyamatosan változnak, ezzel együtt az út, - és látási viszonyok is romlanak, melyek a közlekedésbiztonságra kedvezőtlen hatást gyakorolnak. Lényeges ezért, hogy minden járművezető megfelelően felkészítse járművét és természetesen saját magát is ezekre a körülményekre.

A Szerencsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai 2013. november 21-én a 37-es számú főközlekedési úton tartottak figyelemfelkeltő jelleggel közúti ellenőrzést, ami elsősorban a prevencióra helyezte a hangsúlyt.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában