Helyi közélet

2013.11.06. 09:16

Közérdekű közlemény - Lillafüredi DVTK Szabadidőpark

Miskolc - Az Arago Hotels Szállodaipari és Szolgáltató Zrt. (1113 Budapest, Bartók Béla út 152.) által benyújtott, Miskolc, 38457/2 és 38474 hrsz. alatti területeken Lillafüredi DVTK Szabadidőpark (kalandpark, piknikrét és sporttelep) létesítésére vonatkozó előzetes vizsgálati eljárást az Észak-magyarországi Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség lezárta és megállapította, hogy az előzetes vizsgálati dokumentációban foglaltak megvalósításához környezeti hatásvizsgálat lefolytatása nem szükséges.

Miskolc - Az Arago Hotels Szállodaipari és Szolgáltató Zrt. (1113 Budapest, Bartók Béla út 152.) által benyújtott, Miskolc, 38457/2 és 38474 hrsz. alatti területeken Lillafüredi DVTK Szabadidőpark (kalandpark, piknikrét és sporttelep) létesítésére vonatkozó előzetes vizsgálati eljárást az Észak-magyarországi Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség lezárta és megállapította, hogy az előzetes vizsgálati dokumentációban foglaltak megvalósításához környezeti hatásvizsgálat lefolytatása nem szükséges. A határozat teljes szövege 2013. november 15-ig megtekinthető az Észak-magyarországi Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőségen (Miskolc, Mindszent tér 4. sz.), valamint Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Építési és Környezetvédelmi Hatósági Osztályán (Miskolc, Városház tér 8. sz., III. udvar földszint) ügyfélfogadási időben (hétfő 13-16, szerda 8-17 és péntek 8-12 óra között).

- Miskolc M.J.Város Polgármesteri Hivatala - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában