Helyi közélet

2013.11.17. 11:01

„Köszönet a Szendrői Rendőrőrsnek”

Edelény, Szendrő - A rendőrök egy óra alatt elfogták a martonyi tyúktolvajokat.

Edelény, Szendrő - A rendőrök egy óra alatt elfogták a martonyi tyúktolvajokat.Lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást az Edelényi Rendőrkapitányság Szendrői Rendőrőrse ismeretlen tettesek ellen. A nyomozás adatai szerint 2013. november 13-án egy martonyi ingatlan zárt kertjéből az akkor még ismeretlen elkövetők eltulajdonítottak hét tyúkot. Az idős sértett először a helyi polgármestertől kért segítséget.

A település vezetője értesítette a helyi körzeti megbízottat, aki szolgálaton kívül volt aznap, de haladéktalanul megtette a szükséges intézkedéseket. A Szendrői Rendőrőrs munkatársai a beszerzett információk alapján egy órán belül azonosították és elfogták azt a két helyi fiatalkorú fiút, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a bűncselekmény elkövetésével.

A rendőrségre előállított gyanúsítottakkal szemben lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Az esetet követően a Martonyi Önkormányzat vezetője köszönő levelet írt az Edelényi Rendőrkapitányság vezetőjének.

”A gyors eredmény köszönhető a Szendrői Rendőrőrs két járőrének, akik szakmai felkészültségüknek megfelelően rakták össze a bűncselekmény felderítéséhez szükséges és rendelkezésre álló adatokat, amely eredményre vezetett. Ez a karácsony közeledtével megnyugtató a helyi lakosok számára.”

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában