Helyi közélet

2013.11.22. 15:58

Készenléti Rendőrség: Eltűntként keresték, megtalálták

Apróhomok, Sárospatak - A Készenléti Rendőrség megerősítő erői a Sárospataki Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálatot, amikor egy eltűnt személyként keresett fiút vontak ellenőrzés alá.

Apróhomok, Sárospatak - A Készenléti Rendőrség megerősítő erői a Sárospataki Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálatot, amikor egy eltűnt személyként keresett fiút vontak ellenőrzés alá.A rendőrök Sárospatak és Apróhomok között járőröztek 2013. november 21-én, amikor 15 óra 27 perckor intézkedés alá vontak egy fiatalembert. Az adategyeztetés eredményeként a rendőrök megállapították, hogy a 15 éves fiatalkorú fiút a Sárospataki Rendőrkapitányság eltűntként keresi, mivel az korábban engedély nélkül eltávozott egy gyermekvédelmi intézményből.

A Készenléti Rendőrség járőrei a csellengőt előállították a Sárospataki Rendőrkapitányságra, majd a szükséges egyeztetést követően a rendőrök gyermekotthonba vitték.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában