Helyi közélet

2013.11.21. 13:36

Készenléti Rendőrség: Elfogott farkaslyuki besurranó

Farkaslyuk, Ózd - A Készenléti Rendőrség munkatársai az Ózdi Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat, amikor egy farkaslyuki ingatlanról kukát akart ellopni egy férfi.

Farkaslyuk, Ózd - A Készenléti Rendőrség munkatársai az Ózdi Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat, amikor egy farkaslyuki ingatlanról kukát akart ellopni egy férfi.Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2013. november 20-án 22 óra 50 perckor a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ utasítására megjelentek egy farkaslyuki családi háznál. A bejelentő a rendőröknek elmondta, hogy egy férfi el akarta lopni a fémből készült kukájukat, de tetten érték őt, így az dolgavégezetlen elmenekült a helyszínről.

A járőrök a beszerzett információk alapján és az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársainak támogatásával azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi 27 éves O. Norbertet.

A rendőrök a férfit előállították az Ózdi Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult ellene.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában