Helyi közélet

2013.11.09. 11:59

Interjú Jay Lumennel

Kedden Jay Lumen a "Világutazó" volt Szabi és a Happyend Mix műsor vendége, a Szinva Rádió hullámhosszán!

Kedden Jay Lumen a "Világutazó" volt Szabi és a Happyend Mix műsor vendége, a Szinva Rádió hullámhosszán! Szabi: Azt tudjuk,hogy nagyon sokat vagy úton,hogyan telt az elmúlt fél éved?

Jay Lumen: Elég pörgős hónapokon vagyok túl,és talán az összes fellépést meg se tudnám említeni, de azért több olyan akadt idén is amire a mai napig szivesen gondolok vissza. Indiába például már másodjára tértem vissza,ahol is egy 3 állomásos turnén vettem részt Mumbai, Delhi és Bangalore városokban.Mindhárom fellépésen headlinerként zenéltem,így főidőben szórakoztathattam az egybegyült partyarcokat.Szintén másodszor voltam a Londoni EGG club falai között,ahol a nagyteremben volt lehetőségem zenélni,szintén egy remek élményekkel teli bulin. De volt még Tunnel Club, Luzern ahol a svájci közönség volt elragadó,és fantasztikus. És ami talán egy külön beszámolót is megérne az Ibiza legnagyobb clubja a Privilege ahol a Vista teremben M.A.N.D.Y-vel pörgettük a lemezeket. De nem is olyan régen volt Hollandia,az ADE 2013! (Amsterdam Dance Event) valamint Helsinki és persze Miskolcon is egy komoly buli kerekedett az egyetemen! De a Flörtös Joris Voorn is kellemes volt.

Szabi: Hogyan tudsz pihenni,amikor ennyit vagy úton?

Jay Lumen: A repülőutak, nyilván fárasztóak pláne,ha belegondolunk,hogy az ember gyakran időzónák között vándorol. Itt nyersz két órát, ott veszítesz 4-et,stb.. Ugyanakkor,ha az ember végre odaér valahova, akkor az adott város atmoszférája, és persze az esti buli mindent feledtet. A zene engem mindig feltölt és ez az, amiért ezt az egészet érdemed csinálni.  

Szabi: A Beatporton szinte szárnyalnak a zenéid,és nagyon komoly helyezéseket érsz el.

Jay Lumen: A Tech House top 10-ben "Jay Lumen-Nobody" track az első már több mint egy hónapja,ami az Off Recordings-nál jött ki. A Techo kategóriában pedig a "No Money No Honey" dal van a negyedik pozícióban.A Beatport összesített Top100-listán pedig a 73. jelenleg a Nobody nóta! (nov.6-i adat)  

Szabi: További sok sikereket Jay,és köszönöm,hogy ismét itt voltál személyesen! Ha jól tudom lassan irány Thaiföld?

Jay Lumen: Én köszönöm Szabi és jövök legközelebb is! És igen, hétvégén már kint pakolom a lemezeket! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában