Helyi közélet

2013.11.20. 19:02

Hol vásárolt lakást a város?

Miskolc - Eddig közel tíz fészekrakós lakás került Miskolc tulajdonába. Hogy melyek ezek, azt nem tudni.

Miskolc - Eddig közel tíz fészekrakós lakás került Miskolc tulajdonába. Hogy melyek ezek, azt nem tudni.Illetve egyről tudjuk, hogy hol van, a Szilvás utca 11. szám alatt, mivel ezt – még októberben – dr. Kriza Ákos polgármester saját kezűleg kezdte felújítani. Ez volt ugyanis az első lakás, amely az OTP-től még tavasszal megvásárolt 600 millió forintos követelés során a város tulajdonába került. „Ezt persze több is követi majd, pontosan 172” – ezt még októberben nyilatkozta a városvezető. És úgy tűnik, azóta közel tíz esetében meg is történt a kilakoltatás, de hogy ezek hol találhatóak, nem tudni. Most azonban a testület elé kerül egy előterjesztés, amely az önkormányzat üzleti vagyonába sorolná be az eddig átvett, illetve a jövőben a város tulajdonába kerülő lakásokat. De az előterjesztésből sem derül ki, hogy melyek ezek az ingatlanok.

Lapunk az önkormányzatnál próbált érdeklődni arról, hogy melyek ezek a lakások. Részletek a csütörtöki Észak-Magyarországban.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában