Helyi közélet

2013.11.06. 13:15

Fesztiválok, és műsorvezetés: Vajtó László

Miskolc - Téli fesztiválokra, tavaszi mulatságokra, adventi eseményekre készül Miskolc „speakere", aki a nyári fesztiválszezont követően sem pihen, hanem újabb rendezvényeken szórakoztatja majd a miskolci, és hazai közönséget.

Miskolc - Téli fesztiválokra, tavaszi mulatságokra, adventi eseményekre készül Miskolc „speakere", aki a nyári fesztiválszezont követően sem pihen, hanem újabb rendezvényeken szórakoztatja majd a miskolci, és hazai közönséget.Számtalan fesztiválon, rendezvényen, falunapon találkozhattunk már a Vajtó Lacival, ő az, aki a műsorszámok között kicsit stand up-os humorban szórakoztatja a közönséget, és korbácsolja fel a hangulatot, a zenei előadók előtt, hogy nagyobb kedvvel, friss lendülettel ugorhassunk neki egy-egy koncertnek. Az idén a Kocsonyafesztivál saját színpadot is szánt neki, így született meg az Erzsébet téren Vajtó Laci élményszínpada. A nyári szezont követően, ősszel sem pihen, hiszen számtalan helyen megtalálhatjuk az elkövetkezendő időszakban.

– Leginkább már a tavaszi, nyári fesztiválok keresnek meg, de még decemberben Miskolcon a Karácsonyi villamos projektben látható leszek, de leginkább pesti fellépéseim vannak, januárban viszont Görömbölyön a Forralt Bor és Tepertő Fesztiválon várok majd mindenkit. –mondta el portálunknak a speaker, akit magáról a műfajról is kérdeztünk. – Érdekes dolog az úgynevezett speakelés, sokan összekeverik a műsorvezetéssel, ahol egy műsorvezető ismerteti a programokat a közönséggel. Az én munkám egy kicsit többrétű, hiszen a színpadmesterséget, a stand up-ot, és a műsorvezetést is magában foglalja a speakelés. Több esetben volt olyan, hogy épp nem volt program, én ilyenkor rögtönzök, vagy egy kis interaktív játékkal szórakoztatom a közönséget, humoros betétekkel, de volt már olyan is, hogy egy előadás nem volt teljes, és azt egészítettem ki rögtönözve valamivel, hogy kerek legyen. Mindig a helyzet adja a poénokat, lehetőségeket, ezeket kell jól kihasználni.

További információk: https://www.facebook.com/vajto.laszlo

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában