Helyi közélet

2013.11.20. 14:25

Fél nap alatt elfogott tolvajok

Miskolc - Kézikocsin tolták az eltulajdonított tárgyakat, azok a későbbi gyanúsítottak, akiket a járőrök ellenőrzés alá vontak. Az intézkedés eredményeként négy bűncselekményt derítettek fel a rendőrök.

Miskolc - Kézikocsin tolták az eltulajdonított tárgyakat, azok a későbbi gyanúsítottak, akiket a járőrök ellenőrzés alá vontak. Az intézkedés eredményeként négy bűncselekményt derítettek fel a rendőrök.Lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság ismeretlen tettesek ellen. A nyomozás adatai szerint 2013. november 14-én 23 óra után Miskolc-Szirmán, az elkövetők összesen négy bekerített ingatlanról, melléképületből tulajdonítottak el különféle használati tárgyakat, műszaki cikkeket.

A gyanúsítottak közül kettőt 2013. november 15-én 11 óra után Miskolc, Martin-kertváros főutcáján rendőrjárőrök vontak intézkedés alá, mivel feltűntek nekik a kézikocsin tolt, fémből készült eszközök. A rendőri gyanú később beigazolódott, hiszen az alkalmatosságok mindegyikét előző nap tulajdonították el a sértettektől.

A közterületen megkezdett intézkedések eredményeként a Miskolci Rendőrkapitányság Vasúti Rendőrőrsének munkatársai rövid elteltével gyanúsítottként hallgatták ki a miskolci 18 éves B. Zsoltot, valamint két fiatalkorú társát.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában