Helyi közélet

2013.11.07. 19:33

Az ön kedves tanára se maradjon le a listáról!

Borsod-Abaúj-Zemplén - Keressük a megye legendás tanárait. Küldje be ön is jelöltjét!

Borsod-Abaúj-Zemplén - Keressük a megye legendás tanárait. Küldje be ön is jelöltjét!Ugye ön is szeretné, kedves olvasónk, hogy az ön legkedvesebb tanára vagy volt tanára is felkerüljön a megye képzeletbeli iskolatáblájára?! Vegyen tehát részt ön is új akciónkban, melyben a megye legendás tanárait keressük. Azokat, akikre még akkor is emlékszünk, amikor már rég elballagtunk az iskolából, akik példaként állnak előttünk, akik ha szigorúak voltak, csakis értünk tették, és akiktől tanulni lehetett: tudományt, művészetet, emberséget, erkölcsöt. Arra kérjük kedves olvasóinkat, hogy küldjék el nekünk saját legendás tanáraiknak a nevét, az iskola nevét, ahol tanítanak vagy tanítottak (ez lehet általános, középiskola vagy felsőoktatási intézmény is), valamint néhány mondatos leírást, amely indokolja a választást. Szívesen fogadjuk a legendás tanárokhoz kötődő rövid, érdekes vagy megható történeteket is. November végén szeretnénk közölni a képzeletbeli iskolatáblára felkerült tanárok nevét, azt követően pedig a hozzájuk fűződő legendákat. Az olvasóink által jelölt tanárok lehetnek olyanok, akik már csak emlékeinkben élnek, olyanok, akik már nyugdíjasok, és olyanok is, akik most is oktatnak. A jelölést bárki megteheti: azok is, akik még valamelyik iskola diákjai, de azok is, akik már réges-rég „kinőttek” az iskolapadból.

Vajon milyen lesz a megye legendás tanárainak névsora? Az ön legkedvesebb tanárának a neve is köztük szerepel majd? Ha szeretné, hogy így legyen, mihamarabb küldje el nekünk, kire gondolt és miért!

A neveket és a történeteket a következő címre várjuk: [email protected]. Határidő: november 26.

ÉM-HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában