Helyi közélet

2013.11.29. 08:06

A rendőrkapitány házhoz megy!

Csernely, Ózd - Idős emberek otthonában adott bűnmegelőzési tanácsokat az Ózdi Rendőrkapitányság vezetője és munkatársa, valamint Csernely polgármestere.

Csernely, Ózd - Idős emberek otthonában adott bűnmegelőzési tanácsokat az Ózdi Rendőrkapitányság vezetője és munkatársa, valamint Csernely polgármestere.Az Ózdi Rendőrkapitányság több éve tart bűnmegelőzési előadásokat a településeken élő időskorúak részére. Ugyanakkor az a tapasztalat, hogy ezeken a rendezvényeken, amelyek rendszerint kultúrházakban, illetve a helyi önkormányzatoknál történnek, pont azok nem tudnak részt venni, akik fizikai, mentális állapotuknál fogva talán legjobban ki vannak szolgáltatva a bűncselekmények, szabálysértések elkövetőinek. Ezért a rendőrség szakemberei a társszervek munkatársaival az otthonukban keresik fel a szépkorúakat.

Legutóbb dr. Varga László r. alezredes, az Ózdi Rendőrkapitányság vezetője, a rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója és Csernely polgármestere, Vincze Tamás 2013. november 25-én több helyi nyugdíjast keresett fel otthonában, így ők személyre szabott bűnmegelőzési tanácsadásban részesülhettek. Mindemellett a haszonnal forgatható kiadványok és az apróbb ajándékok tették nyomatékosabbá a megelőzés fontosságát.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában