Helyi közélet

2013.10.17. 03:37

Zsíroskenyér a világnapon

Miskolc, Parasznya - Miskolcon, a Tanoda Kft.-nél volt látogatóban a Pitypalatty-völgyi Református Körzeti Általános, Két tannyelvű és Alapfokú Művészeti Iskola 21 felsős diákja szerdán, a Kenyér Világnapján.

Miskolc, Parasznya - Miskolcon, a Tanoda Kft.-nél volt látogatóban a Pitypalatty-völgyi Református Körzeti Általános, Két tannyelvű és Alapfokú Művészeti Iskola 21 felsős diákja szerdán, a Kenyér Világnapján.Végigkísérhették a császárzsemle útját a dagasztástól a kemencéig, sőt azon is túl, minthogy a frissen sült pékáruból kóstolót is kaptak. Vásároltak is: 21 kilós kenyeret, amellyel a Centrumhoz siettek, ahol az árkádok alatt már várták őket a társaik, a támogatóktól ajándékba kapott zsírral, hagymával, valamint kenőkésekkel felszerelkezve. A hagymás zsíroskenyeret kedvesen kínálgatták az arra járóknak. Ha nem esett volna, mind elfogyott volna.

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában