Helyi közélet

2013.10.06. 11:28

Videó: Körözési akció a Zemplénben

Sátoraljaújhely - Elfogatóparancs alapján keresett és intézeti szökött is rendőrkézre került.

Sátoraljaújhely - Elfogatóparancs alapján keresett és intézeti szökött is rendőrkézre került.A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság illetékességi területén 2013. október 03-án bűnügyi-közrendvédelmi ellenőrzést tartottak a bűncselekmények megelőzése, valamint az elfogatóparancs hatálya alatt álló személyek felkutatása érdekében.

Az akcióban a rendőrök összesen 40 főt vontak intézkedés alá, melynek eredményeként két személyt elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak, illetve további egy személy tartózkodási helyét állapították meg. Az elfogottak egyikét egy 43 éves helyi férfit a rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt körözte, míg a másik, 17 éves fiatalkorú fiú gyermekvédelmi intézetből szökött meg.

A bűncselekmény miatt keresett férfit a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság nyomozói gyanúsítottként hallgatták ki, míg az eltűnt fiatalkorú fiút gyermekvédelmi intézetbe szállították.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában