Helyi közélet

2013.10.23. 17:40

Pro Comitatu Díj a megyei rendőrfőkapitánynak

Miskolc, Szikszó - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat által adományozott díjat ünnepi közgyűlésen adták át.

Miskolc, Szikszó - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat által adományozott díjat ünnepi közgyűlésen adták át.Nemzeti emléknapunk, október 23-a tiszteletére közös ünnepi közgyűlést tartott 2013. október 22-én Szikszón a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat és Szikszó Város Önkormányzata.

Az abaúji városban a vendégeket Füzesséri József, Szikszó polgármestere köszöntötte, majd dr. Mengyi Roland, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke nyitotta meg az ünnepi közgyűlést. A rendezvényen dr. Répássy Róbert, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium igazságügyért felelős államtitkára mondott ünnepi beszédet.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Pro Comitatu Díjat adományozott dr. Vereckei Csaba rendőr dandártábornoknak, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének. A rangos elismerést dr. Mengyi Roland, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke adta át.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában