Helyi közélet

2013.10.28. 12:34

Nem csak időseknek!

Miskolc - „Egészségügyi konferenciát" szervezett a B.-A.-Z. megyei Össznyugdíjasok Szövetsége október 29-re, a Megyei Kórház kulturterémbe.

Miskolc - „Egészségügyi konferenciát" szervezett a B.-A.-Z. megyei Össznyugdíjasok Szövetsége október 29-re, a Megyei Kórház kulturterémbe. A délután 2 órától kezdődő köszöntőt követően elsőként Gecse Attila lelkész tart előadást, „Idősen is lélekben fiatalosan" címmel, őt Horváthné Pozsonyi Szilvia tanár követi „Fiatalok válaszút előtt", majd Juhászné Ceglédi Tünde, a Miskolci Drogambulancia vezetője „A drogok hatalma" című előadásával. A sort dr. Zacher Gábor, a neves budapesti toxikológus zárja. A miskolci 10. Sz. Petőfi Sándor Általános Iskola diákjai táncos tornagyakorlattal színesítik a programot, amelyre minden érdeklődőt szívesen várnak. Külön ajánlják a részvételt védőnőknek, háziorvosoknak, az iskolák ifjúságvédelmiseinek, iskolapszichológusoknak.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában