Helyi közélet

2013.10.18. 15:56

MSZP: szétverik az önkormányzatiságot

Miskolc - „Folytatódik Miskolc vagyonának elherdálása, ha az Országgyűlés elfogadja az integrált szociális, gyermekvédelmi intézmények államosításáról szóló törvényjavaslatot” – mondta pénteki sajtótájékoztatóján dr. Varga László szocialista országgyűlési képviselő.

Miskolc - „Folytatódik Miskolc vagyonának elherdálása, ha az Országgyűlés elfogadja az integrált szociális, gyermekvédelmi intézmények államosításáról szóló törvényjavaslatot” – mondta pénteki sajtótájékoztatóján dr. Varga László szocialista országgyűlési képviselő.„Eszerint Miskolctól mindenféle ellentételezés nélkül jelentős értéket képviselő ingatlanokat vesznek el. Ilyen a gyermekvárosi komplexum jelentős része és az értelmi fogyatékosok napközi otthonául szolgáló belvárosi zöldövezeti épület. Ráadásul, ha ez megtörténik, semmiféle garancia nem lesz arra, hogy ezek az intézmények továbbra is működhetnek, fenntartásukról ezután Budapesten döntenek majd. Ez tehát egy újabb lépés az önkormányzatiság teljes szétverése felé” – fogalmazott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában