Helyi közélet

2013.10.02. 17:36

MSZP: lobbizzanak a fideszes képviselők

Miskolc - „A miskolci fideszes országgyűlési képviselők kapják végre össze magukat, s az aprópénzek feletti örömködés helyett végre lobbizzák ki a városnak az államtól azt a fejlesztési pénzt, amely a miskolciakat megilleti” – minderről dr. Simon Gábor és dr. Varga László MSZP-s országgyűlési képviselők beszéltek szerdán.

Miskolc - „A miskolci fideszes országgyűlési képviselők kapják végre össze magukat, s az aprópénzek feletti örömködés helyett végre lobbizzák ki a városnak az államtól azt a fejlesztési pénzt, amely a miskolciakat megilleti” – minderről dr. Simon Gábor és dr. Varga László MSZP-s országgyűlési képviselők beszéltek szerdán.Hozzátették: a szocialisták ebben segítenek, sőt még költségvetési módosító indítványokat is benyújtanak annak érdekében, hogy Miskolctapolca fejlesztésére a tervezett 500 millió forintnál nagyságrendekkel több jusson, a DVTK-stadion rekonstrukciójára pedig legalább annyi, amennyi más nagyvárosnak is jár. Arról is beszéltek: az elmúlt heti közgyűlésen a fideszes többséggel utólagosan jóváhagyatták, hogy a város 120 millió forintot fizet a Rába Quelle Kft.-nek a „miskolctapolcai strand- és élményfürdő fejlesztése során ellátandó” szaktanácsadásért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában