Helyi közélet

2013.10.14. 17:36

Megkérdőjelezi a szakértelmet

Miskolc - Pakusza Zoltán, jobbikos önkormányzati képviselő hétfői sajtótájékoztatóján elmondta: Nagy-Korsa Judit képviselő-jelölt szerint Bajnai Gordon „szakértelme” garancia Miskolc számára, hogy a város kilábal a jelenlegi helyzetből.

Miskolc - Pakusza Zoltán, jobbikos önkormányzati képviselő hétfői sajtótájékoztatóján elmondta: Nagy-Korsa Judit képviselő-jelölt szerint Bajnai Gordon „szakértelme” garancia Miskolc számára, hogy a város kilábal a jelenlegi helyzetből.Pakusza úgy látja, ezt a „szakértelmet” Bajnai nemcsak „libafelvásárlóként”, de a Gyurcsány-kormány csúcsminisztereként is megmutatta már egyszer. Hozzátette, Miskolc jelenlegi helyzetéért nemcsak a mostani városvezetést terheli felelősség, de az azt megelőző szocialistát is. A politikus megjegyezte, a szocialisták is adósak maradtak a munkahelyteremtő városgazdálkodással, vagyis nem tudták megállítani az elmúlt 23 év negatív tendenciáit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában